BOTLOBBIES.ORG
Norsk · Tilgjengelige språk
Kontoen din på nettstedet

Vil det å logge av nettstedet stoppe den vertsbaserte roboten min?

Når du logger av, avsluttes økten på nettstedet. Det sendes ikke en instruksjon om å stoppe roboten eller kansellere et abonnement. Bruk robotens egne kontroller eller handlinger for abonnementsadministrasjon for disse separate oppgavene.

Lagre endringer før du forlater panelet

Hvis du har endret botens innstillinger, la panelet fullføre lagringen før du logger ut. Nettstedet sjekker for ventende konfigurasjonslagringer og kan be deg om å prøve en lagring på nytt i stedet for å gå med endringer som fortsatt ikke er løst. En vellykket avlogging sletter gjeldende kontovisning i nettleseren. Dette er forskjellig fra å sende en instruksjon til den vertsbaserte boten, og fraværet av panelet etter avlogging bør ikke brukes som bevis på at boten har koblet seg fra Fortnite.

Bruk den spesifikke handlingen for resultatet du ønsker

For å stoppe en robot, bruk den støttede stoppkontrollen og les den resulterende tilstanden. Hvis du vil administrere fremtidige abonnementsfornyelser, bruker du alternativet for abonnementsadministrasjon i stedet for å anta at fakturering endres når du lukker kontosiden. Logging ut, stoppe en bot og avbryte fornyelse har forskjellige formål. Hvis du er usikker på hvilken handling som ble fullført, kan du gå tilbake gjennom vanlig kontoinnlogging og inspisere den relevante bot- eller abonnementsstatusen. Ikke trykk på flere forskjellige kontroller bare fordi innloggingsskjermen for nettstedet dukket opp etter at du valgte å logge ut.

Vær forsiktig på en delt nettleser

Kontroller at nettstedet rapporterer en vellykket avlogging før du forlater en delt enhet. Serveren sletter også Epic-øktinformasjonskapselen som håndteres av nettstedet, slik at en annen person ikke skal gjenopprette nettleserens kobling ved å oppdatere. Dette betyr ikke at tjenesten har logget deg ut av Epics eget nettsted eller alle andre nettlesere. Hold disse øktene adskilt når du sjekker en delt datamaskin. Et mislykket svar på avlogging fortjener et nytt forsøk eller en klar feilrapport i stedet for en antagelse om at alle kontoøkter allerede er fjernet.