BOTLOBBIES.ORG
Dansk · Tilgængelige sprog
Din konto på hjemmesiden

Vil det stoppe min hostede bot, hvis jeg logger af websitet?

Når du logger af, lukkes din websitesession. Der sendes ikke en instruktion om at stoppe botten eller annullere et abonnement. Brug bottens egne kontrolelementer eller handlingen til administration af abonnementer til disse separate opgaver.

Gem ændringer, før du forlader panelet

Hvis du har redigeret bottens indstillinger, skal du lade panelet færdiggøre gemningen af dem, før du logger af. Websitet kontrollerer, om der er afventende konfigurationsgemninger, og kan bede dig om at prøve at gemme igen i stedet for at forlade siden med ændringer, der stadig ikke er blevet løst. Et vellykket log af rydder den aktuelle kontovisning i browseren. Det er forskelligt fra at sende en instruktion til den hostede bot, og fraværet af panelet efter log af bør ikke bruges som bevis på, at botten har afbrudt forbindelsen til Fortnite.

Brug den specifikke handling til det ønskede resultat

For at stoppe en bot skal du bruge dens understøttede stopkontrol og læse den resulterende tilstand. Hvis du vil administrere fremtidige abonnementsfornyelser, skal du bruge indstillingen til administration af abonnementer i stedet for at antage, at lukning af kontosiden ændrer faktureringen. Log ud, stop en bot og annullering af fornyelse har forskellige formål. Hvis du er usikker på, hvilken handling der blev udført, skal du vende tilbage via normalt kontologin og kontrollere den relevante bot- eller abonnementsstatus. Tryk ikke på flere forskellige knapper, bare fordi loginskærmen til webstedet dukkede op, efter at du valgte at logge af.

Vær forsigtig på en delt browser

Kontroller, at webstedet rapporterer en vellykket afmelding, før du forlader en delt enhed. Serveren sletter også Epic-sessioncookien, der håndteres af webstedet, så en anden person ikke kan gendanne browserens link blot ved at opdatere. Dette betyder ikke, at tjenesten har logget dig ud af Epics eget websted eller alle andre browsere. Hold disse sessioner adskilt, når du kontrollerer en delt computer. Et mislykket svar på afmelding fortjener et nyt forsøg eller en klar fejlrapport i stedet for en antagelse om, at hver kontosession allerede er blevet fjernet.