BOTLOBBIES.ORG
Dansk · Tilgængelige sprog
Privatliv og support

Sletter rydning af browsercookies eller lagring mine serveroptegnelser?

- Nej, det er jeg ikke. Hvis du sletter cookies eller lokal lagring, ændres data, der er gemt af den pågældende browser. På siden med oplysninger om beskyttelse af personlige oplysninger står der udtrykkeligt, at det ikke fjerner serverdata. Kontooptegnelser, gemte bot-oplysninger, betalingsreferencer og gemte godkendelser er separate kategorier.

Find ud af, hvad browseren husker

Cookies hjælper med at holde en webstedssession tilgængelig, og browserlagring kan huske præferencer som f.eks. grænsefladesproget eller et reklamevalg. Hvis du fjerner disse værdier, kan du blive logget af, nulstille en lokal præference eller ændre den opsætningstilstand, som browseren husker. Det sender ikke en universel anmodning om sletning for kontoen bag sessionen. Når du genåbner webstedet bagefter, kan en godkendt konto stadig hente gemte oplysninger fra tjenesten, fordi disse poster ikke kun var placeret i den browser, du rydder.

Overvej lokale valg, før du rydder alt

En gemt reklameopt-out er også et browservalg. Sletning af den lokale opbevaring kan fjerne den huskede beslutning; implementeringen respekterer stadig understøttede GPC- eller Spor ikke-signaler, men en ryddet præference bør ikke antages at forblive gemt. Hvis dit mål er at deaktivere måling, skal du bruge kontrolelementet på siden for beskyttelse af personlige oplysninger i stedet for at behandle en nulstilling af lagring som bevis for et vedvarende afslag. Hvis dit mål er fejlfinding, skal du notere, hvilken lokal tilstand du rydder, så senere adfærd kan fortolkes korrekt.

Anmod om serverændringer via den relevante rute

Brug betalingsindstillingerne til at administrere abonnementet. Følg Epics godkendelsesproces for at tilbagekalde adgang til spillet. Vil du have indsigt i, rettet eller slettet gemte tjenestedata, skal du kontakte den angivne privatlivskontakt og beskrive de relevante oplysninger. At slette cookies erstatter ingen af disse handlinger. Send ikke rå data fra browseren eller gemte logintokens som bevis på en lokal nulstilling. Fortæl i stedet supporten, hvilken browser du bruger, og hvilken ændring du ønsker.