BOTLOBBIES.ORG
Dansk · Tilgængelige sprog
Privatliv og support

Fjerner det gemte login, når jeg logger af, stopper botten eller rydder indstillingerne?

Der oprettes ingen automatisk sletning af legitimationsoplysninger ved disse handlinger. Den offentliggjorte politik siger, at krypteret DeviceAuth bevares uden automatisk sletning; fjernelse af præferencer, afslutning af en websession og stop af botaktivitet har forskellige formål end tilbagekaldelse af denne godkendelse.

Skelne de involverede poster

En websession bestemmer, om den aktuelle browser kan få adgang til webstedskontoen. Botindstillinger beskriver valg som udseende og tilknyttede opsætningsoplysninger. Epic-godkendelse giver den hostede konto mulighed for at oprette forbindelse. Hvis du stopper aktivitet eller fjerner en indstilling, fjernes de andre poster ikke nødvendigvis. Denne adskillelse er synlig i oprydningskoden, som kan fjerne ubetalte prøveindstillinger, mens identitets- og legitimationsoplysninger, der er nødvendige for andre understøttede flows, bevares. Fortolker ikke et manglende valg af tøj som bevis på, at kontogodkendelsen blev slettet.

Læs tilbageholdelse efter kategori

Siden om beskyttelse af personlige oplysninger beskriver oprydning af ikke-betalte prøveindstillinger adskilt fra bevarede minimale brugsoplysninger og krypteret DeviceAuth. Betalte bot præferencer kan også forblive, når botten bliver inaktiv. Disse udsagn bør ikke forenkles til alt forsvinder, når timeren slutter eller intet gemmes efter logout. Hvis du har brug for at vide, hvad der er tilbage for en bestemt konto, skal du identificere den relevante kategori og spørge via kontaktpersonen for beskyttelse af personlige oplysninger. En browseropdatering alene kan ikke bekræfte indholdet af hver server- eller udbyderpost.

Vælg et matchende kontrolelement

Brug Stop, når du har til hensigt at stoppe den aktuelle botaktivitet, kontologout, når du har planer om at afslutte websessionen, og faktureringsportalen, når du har tænkt dig at administrere tilbagevendende opkrævninger. Brug Epics egen tilbagekaldelsesproces, når målet er at ugyldiggøre spilgodkendelsen. For lagrede tjenestedata skal du foretage en adgangs- eller sletningsanmodning via den offentliggjorte kontakt. Hold hver bekræftelse bundet til sin egen handling, og del ikke hemmelige filer eller godkendelsesværdier i et forsøg på at bevise, at en af disse handlinger blev fuldført.