Odstraní odhlášení, zastavení robota nebo vymazání nastavení jeho uložené přihlašovací údaje?
Tyto akce nevytvářejí žádné automatické odstranění přihlašovacích údajů. Publikovaná politika říká, že šifrovaný DeviceAuth je zachován bez automatického mazání; odstranění preferencí, ukončení webové relace a zastavení aktivity botů mají jiné účely než zrušení této autorizace.
Rozlišit příslušné záznamy
Webová relace určuje, zda aktuální prohlížeč může přistupovat k účtu webu. Předvolby robota popisují volby, jako je vzhled a související informace o nastavení. Autorizace Epic umožňuje hostovanému účtu připojení. Zastavením aktivity nebo odebráním předvolby se nemusí nutně odebrat ostatní záznamy. Toto oddělení je viditelné v kódu čištění, který může odebrat předvolby nezaplacených zkušebních verzí a zároveň zachovat informace o identitě a přihlašovacích údajích potřebné pro ostatní podporované toky. Nevykládejte chybějící výběr oblečení jako důkaz, že autorizace účtu byla vymazána.
Retence čtení podle kategorie
Stránka ochrany osobních údajů popisuje vyčištění předvoleb neplacené zkušební verze odděleně od zachování minimálních informací o využití a šifrovaného DeviceAuth. Předvolby placeného bota mohou zůstat zachované i poté, co se bot stane neaktivním. Tyto výroky by neměly být zjednodušeny na to, že po uplynutí časovače vše zmizí nebo se po odhlášení nic neuloží. Pokud potřebujete vědět, kolik zbývá pro konkrétní účet, určete příslušnou kategorii a zeptejte se prostřednictvím kontaktu na ochranu osobních údajů. Samotné obnovení prohlížeče nemůže ověřit obsah každého záznamu serveru nebo poskytovatele.
Výběr odpovídajícího ovládacího prvku
Použijte Stop, pokud chcete zastavit aktuální aktivitu robota, odhlášení z účtu, pokud chcete ukončit webovou relaci, a fakturační portál, pokud chcete spravovat opakující se poplatky. Použijte vlastní proces odvolání společnosti Epic, pokud je cílem zneplatnit autorizaci hry. U uložených dat služby proveďte žádost o přístup nebo smazání prostřednictvím zveřejněného kontaktu. Každé potvrzení nechte vázané na svou vlastní operaci a nesdílejte tajné soubory nebo autorizační hodnoty ve snaze dokázat, že jedna z těchto akcí byla dokončena.