Wat gebeurt er met mijn voorkeuren na de gratis proefperiode?
Het gepubliceerde privacybeleid zegt dat onbetaalde proefvoorkeuren 24 uur na het verstrijken van de proefperiode worden verwijderd. Een minimaal gebruiksrecord en versleutelde Epic-autorisatiegegevens worden afzonderlijk bewaard.
Voorkeuren zijn niet het hele accountrecord
Je geselecteerde bot-instellingen en het record dat een Epic-account zijn proefversie heeft gebruikt, zijn verschillende soorten informatie. Het verwijderen van onbetaalde voorkeuren creëert geen nieuwe proefperiode. Het betekent ook niet dat alle server-side records op hetzelfde moment worden gewist. Het privacybeleid maakt uitdrukkelijk onderscheid tussen een minimaal gebruiksrecord en versleutelde DeviceAuth van de voorkeuren die onderworpen zijn aan de vermelde bewaartermijn. Lees dat onderscheid voordat u ervan uitgaat dat het wachten van een dag de geschiedenis van het account verwijdert of elke behouden autorisatie verbreekt.
Betaalde bots volgen een ander beleid
Het beleid zegt dat betaalde bots hun voorkeuren behouden wanneer ze inactief worden. Dat kan helpen wanneer een verlopen betaalde bot wordt verlengd, maar het is geen belofte dat elke onbetaalde proefversie voor onbepaalde tijd beschikbaar blijft. Als u een aankoop overweegt, controleer dan de configuratie die wordt weergegeven in de betaalde activering en het paneel in plaats van te vertrouwen op een oud browserscherm. Lokale voorkeuren kunnen ook onafhankelijk van servergegevens in uw browser blijven staan, dus een vertrouwde selectie op een apparaat bewijst niet op zichzelf dat de server deze gegevens bewaart.
Controle over bewaarde gegevens aanvragen
Als je gegevens wilt verwijderen in plaats van een nieuwe proefversie te starten, gebruik dan het privacycontact om toegang, correctie of verwijdering aan te vragen. In het beleid staat ook dat de toestemming van Epic kan worden ingetrokken bij Epic Games. Het wissen van cookies of lokale opslag heeft invloed op de browser en voert geen verwijderingsverzoek uit aan de serverzijde. Leg uit welk account en welke gegevens je betreffen via het privé-ondersteuningskanaal en plaats geen tokens of inloggegevens openbaar. Een verzoek over bewaarde gegevens staat los van het annuleren van een betaald abonnement dat je mogelijk al hebt.