Hvad sker der med mine præferencer efter den gratis prøveperiode?
Den offentliggjorte privatlivspolitik siger, at ubetalte prøvepræferencer fjernes 24 timer efter prøveperiodens udløb. En minimal brugsregistrering og krypterede Epic-godkendelsesoplysninger opbevares separat.
Indstillinger er ikke hele kontooptegnelsen
Dine valgte bot-indstillinger og registreringen af, at en Epic-konto har brugt sin prøveperiode, er forskellige typer oplysninger. Fjernelse af ubetalte præferencer skaber ikke ny berettigelse til prøveperioden. Det betyder heller ikke, at alle serverposter slettes på samme tid. Privatlivspolitikken skelner udtrykkeligt mellem en minimal brugsregistrering og krypteret DeviceAuth fra de præferencer, der er underlagt den angivne opbevaringsperiode. Læs denne sondring, før du antager, at hvis du venter en dag, fjernes kontoens historik eller afbrydes alle bevarede godkendelser.
Betalte bots følger en anden politik
Politikken siger, at betalte bots bevarer deres præferencer, når de bliver inaktive. Det kan hjælpe, når en udløbet betalt bot fornyes, men det er ikke et løfte om, at alle ubetalte prøveindstillinger vil forblive tilgængelige på ubestemt tid. Hvis du overvejer et køb, skal du kontrollere den konfiguration, der vises i den betalte aktivering og panelet i stedet for at stole på en gammel browser skærm. Lokale præferencer kan også blive i din browser uafhængigt af serverdata, så et velkendt valg på en enhed beviser ikke i sig selv opbevaring på serversiden.
Anmodning om kontrol over opbevarede data
Hvis dit mål er at fjerne data i stedet for at starte en ny prøveperiode, skal du bruge kontaktpersonen til beskyttelse af personlige oplysninger til at anmode om adgang, rettelse eller sletning, alt efter hvad der er relevant. Politikken angiver også, at Epic Games' godkendelse kan tilbagekaldes fra Epic Games. Sletning af cookies eller lokal lagring påvirker browseren og udfører ikke en anmodning om sletning på serversiden. Forklar, hvilken konto og hvilke data der vedrører dig via den private supportkanal, og undgå at offentliggøre tokens eller legitimationsoplysninger. En anmodning om bevarede data er adskilt fra annullering af et betalt abonnement, som du måske allerede har.