Czy do przeniesienia bota wybrać „Nowe lobby” czy „Uruchom ponownie”?
„Nowe lobby” prosi wybranego bota o opuszczenie bieżącej grupy. „Uruchom ponownie” ponownie nawiązuje połączenie bota — używaj tej opcji przy problemach z połączeniem, a nie tylko po to, by zmienić grupę.
Przenieś bota
Wybierz „Nowe lobby”, a następnie sprawdź, czy bot opuścił poprzednią grupę. Zaproś go z konta gracza, który będzie prowadzić następną grupę.
Przywróć połączenie
Użyj opcji „Uruchom ponownie”, jeśli połączenie bota się zawiesiło. Poczekaj na odpowiedź dotyczącą ponownego połączenia, zanim spróbujesz kolejnej akcji w grupie.
Sprawdź skład grupy
Po każdej z tych akcji porównaj nazwę Epic bota, członków i lidera grupy w Fortnite. Żaden z tych przycisków nie rezerwuje prywatnego meczu.