Er DeviceAuth det samme som mitt Epic-passord?
- Nei, det er ikke sant. DeviceAuth er autorisasjonsmateriale som brukes til å koble til boten. Det er forskjellig fra å skrive inn Epic-passordet ditt på dette nettstedet. Den publiserte policyen sier at denne autorisasjonen beholdes kryptert og kan tilbakekalles gjennom Epic Games.
Skille passordet fra en autorisasjon
Den støttede koblingsflyten sender deg gjennom Epics verifiseringsprosess og bekrefter deretter den tilknyttede kontoen. Nettstedet ber deg ikke om å legge inn ditt Epic-passord i botpanelet eller i en brukerstøttechat. Når autorisasjonen er opprettet, kan tjenesten bruke den resulterende kontoautorisasjonen til å koble til boten uten at du blir bedt om å skrive inn passordet for hver økt. Dette skillet forklarer hvorfor en bot kan koble seg til igjen etter at den opprinnelige bekreftelsessiden er lukket, og hvorfor en autorisasjon trenger sin egen tilbakekallingsvurdering.
Behandle lagret autorisasjon som sensitiv
Det at en autorisasjon er forskjellig fra et passord gjør den ikke ufarlig å dele. Den deltar i kontotilgang og bør holde seg borte fra skjermbilder, offentlige logger, meldinger og kopierte oppsettsfiler. Prosjektet krypterer lagrede hemmeligheter og filtrerer sensitive felt fra støttede offentlige bot- representasjoner. Disse beskyttelsene gjør ikke alle råfiler eller diagnostiske meldinger trygge å publisere. Hvis du blir bedt om en rapport, oppgi den synlige tilstanden og operasjonen i stedet for det hemmelige materialet som ble brukt til å autorisere kontoen.
Bruk riktig handling for å avslutte tilgang
Å stoppe boten, logge ut av nettstedet, kansellere et abonnement og tilbakekalle en Epic-autorisasjon er forskjellige operasjoner. Personvernsiden sier eksplisitt at DeviceAuth beholdes uten automatisk sletting, inkludert for prøveversjoner og betalt tilgang. Hvis målet ditt er å fjerne muligheten til å koble til gjennom den autorisasjonen, bruker du Epics egne tilbakekallingskontroller og følger relevante kontoinstruksjoner der. Hvis ditt mål også gjelder lagrede tjenesteoppføringer, må du sende en egen dataforespørsel via kontakten på personvernsiden.