Τι συμβαίνει αν κλείσω τον φυλλομετρητή κατά τη δωρεάν δοκιμή;
Το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησης δεν επαναφέρει ή παύει την προθεσμία δοκιμαστικής έκδοσης. Όταν επιστρέψετε με την κατάλληλη σύνδεση Epic, η τοποθεσία ελέγχει τη δοκιμή που έχει ήδη καταγραφεί για αυτόν τον λογαριασμό.
Η δίκη καταγράφεται από την υπηρεσία
Η δοκιμαστική σας έκδοση έχει αποθηκευμένη ώρα έναρξης και λήξης αντί να βασίζεται μόνο σε ένα χρονόμετρο που σχεδιάζεται σε μια ιστοσελίδα. Το φιλοξενείται από την υπηρεσία, επομένως μια κλειστή καρτέλα δεν είναι ισοδύναμη με τη δημιουργία ή τη διαγραφή αυτής της εγγραφής δοκιμής. Ωστόσο, ένα κλειστό πρόγραμμα περιήγησης δεν αποτελεί επίσης εγγύηση ότι κάθε σύνδεση παραμένει υγιής. Ο χρήσιμος έλεγχος όταν επιστρέφετε είναι η τρέχουσα κατάσταση του και το υπόλοιπο παράθυρο δοκιμής, όχι αν η προηγούμενη καρτέλα προγράμματος περιήγησης παρέμεινε τυχαία ανοιχτή.
Επιστροφή στον ίδιο λογαριασμό
Ανοίξτε ξανά την τοποθεσία και βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε το λογαριασμό Epic που σχετίζεται με τη δοκιμαστική έκδοση. Αν η περίοδος λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης έχει λήξει ή έχει διαγραφεί, ίσως χρειαστεί να συνδέσετε ξανά αυτόν τον λογαριασμό για να μπορέσει να διαβαστεί η κατάστασή του. Μια ενεργή καταγεγραμμένη δοκιμή μπορεί να επιστραφεί αντί να δημιουργηθεί μια άλλη. Αν η προθεσμία έχει παρέλθει, το άνοιγμα της σελίδας δεν παρέχει νέα 30 λεπτά. Η αλλαγή συσκευής δεν αλλάζει τον κανόνα μιας δοκιμαστικής έκδοσης ανά λογαριασμό, ακόμη και αν η περίοδος σύνδεσης του προγράμματος περιήγησης είναι διαφορετική.
Προστασία πρόσβασης σε κοινόχρηστες συσκευές
Σε έναν κοινόχρηστο υπολογιστή, αποφασίστε ξεχωριστά αν πρέπει να αποσυνδεθείτε ή να καταργήσετε τα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης. Το κλείσιμο ενός παραθύρου μπορεί να αφήσει τα διαθέσιμα σε κάποιον που χρησιμοποιεί το ίδιο προφίλ προγράμματος περιήγησης. Η εκκαθάριση τοπικών δεδομένων μπορεί να καταργήσει την εύκολη πρόσβαση και τις προτιμήσεις, αλλά δεν διαγράφει το ιστορικό δοκιμής ή τα διαπιστευτήρια από την πλευρά του διακομιστή. Αν θέλετε να διακόψετε το ρομπότ, χρησιμοποιήστε το σχετικό στοιχείο ελέγχου αντί να αντιμετωπίζετε μια κλειστή καρτέλα ως επιβεβαίωση διακοπής. Εάν έχετε συνδρομή, η ανανέωσή της παραμένει επίσης ξεχωριστό ζήτημα χρέωσης.